Hoppa över till huvudinnehåll
⚙️Presentationsinställningar 4 min läsning

Kör en privat session med åtkomstkoder eller inloggning

Se till att bara de du bjuder in kan ansluta sig och svara.

Kör en privat session — video tutorial
Kör en privat session — video tutorial · Fler tutorials på YouTube

Två sätt att hålla en session privat

Vem som helst med din anslutningskod kan normalt delta. För en klass, ett prov eller ett avslutat möte, lägg till en andra check in ⚙️ Presentationsinställningar → Generella inställningar: ge varje person sin egen Användningskod, eller be alla logga in med ett konto.

De två alternativen

Krav på åtkomstkod
Varje deltagare måste ange en unik 5-tecken kod efter att ha gått med. Koder genereras av dig, en per person. En kod fungerar för en person i taget och är giltig i 3 timmar.
Överväga deltagare att logga in
Deltagarna måste logga in på (eller registrera) ett EngageSlide-konto innan de kan delta i — användbart när du behöver verifierade identiteter.

Ange åtkomstkoder

  1. 1
    Sätt på. Krav på åtkomstkod.
  2. 2
    Ange hur många koder du behöver (1 – 500) till exempel — 30 För en klass på trettio — och press Generera. Du kan generera mer senare.
  3. 3
    Tryck Ladda ner CSV. I filen finns en förteckning över varje kod med dess status (Tillgänglig eller Användning).
  4. 4
    Ge en kod till varje person — trycka dem, e-post dem, eller sätta dem på din LMS.
  5. 5
    Dela din anslutningskod som vanligt. Efter att ha gått med skriver varje person in sin egen kod och trycker på Kontrollera.
Använd Access Code → 30 koder genererade, med nedladdning CSV- och återställningskoder.
Använd Access Code → 30 koder genererade, med nedladdning CSV- och återställningskoder. Skärmskärm
En uppfälld kod → Invalida åtkomstkod
En uppfälld kod → Invalida åtkomstkod
A code already used by someone else → Code already in use
A code already used by someone else → Code already in use
Behöver deltagande Logg → logga in eller registrera dig först
Behöver deltagande Logg → logga in eller registrera dig först
verkliga skärmbilder

Trevligt att veta.

  • Omställningskoder raderar varje kod (efter en bekräftelse) som — använder innan deket återanvänds med en ny grupp.
  • En deltagare som uppdaterar sin telefon förblir verifierad; de behöver inte skriva koden igen.
  • Kombinera med Samla in publikinformation att också begära ett namn eller ett studentidentum.

Ofta frågade

Kan två personer dela samma kod?
- Nej, det gör jag inte. Medan en kod används, ser alla andra som skriver den Kode som redan används. Det hindrar en elev från att skicka koden.
Hur länge är koden giltig?
Varje kod kan användas av en person i taget och är giltig i 3 timmar från den första användningen.
Behöver deltagarna ett konto för åtkomstkoder?
- Nej, det gör jag inte. Tillgångskoderna fungerar utan konto. Enbart Överväga deltagare att logga in Frågar folk att registrera sig.

Behöver du fortfarande hjälp?

Vårt team hjälper dig gärna.